Nyhet innen komfyrvakter

Nyhet innen komfyrvakter

Komfyrvakt

Komfyren er den største brannkilden i hjemmet, og kilde til nesten halvparten av brannvesenets utrykninger. Med komfyrvakt slås komfyren av automatisk før brannen oppstår. Siden 2010 har det vært et krav i installasjonsnormen NEK 400 at det skal installeres fastmontert komfyrvakt i alle nye elektriske anlegg på kjøkken. I eldre kjøkken er ikke komfyrvakt påbudt, men sterkt anbefalt.

Micro Matic har utviklet en komfyrvakt som er kun 11 mm tykk.
En viktig faktor i utviklingen av komfyrvakten MicroSense har  vært å gjøre den så slank og nøytral som overhodet mulig. Resultatet er en diskret og lekkert utformet sensor, som ikke bygger mer enn 11 mm! Sensoren kommer dessuten i tre forskjellige farger, sølv, hvit og sort.

Ny programvare og måleteknikk
Hemmeligheten bak konstruksjonen av et så kompakt, men samtidig avansert produkt, er utviklingen av en helt ny programvare og måleteknikk som gjør det mulig å drive mikroprosessorer med minimalt energiforbruk. Dette har vært vesentlig for å kunne få produktet til å fungere ved drift av kun et CR2032 knappecellebatteri, og for å sørge for en lang batterilevetid. Ved normalt bruk vil batteriet holde i opptil 6 år.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne riktig komfyrvakt for å sikre hjemmet.